Luotain on Tutkaimen viikoittainen ajankohtaispodcast, jossa Olli ja Miikka käyvät läpi tuoreita uutisaiheita ja pureutuvat päivänpolttaviin kysymyksiin. Maanantai-aamun Luotaimesta saat oivan startin uuteen viikkoon ja päälle pari valtsikalaista menovinkkiä. Hyppää kyytiin!

Jakso 9 / 19.5.2018:

Kauden päätösjaksossa käydään läpi mennyttä kevättä, ennustetaan kesän uutistapahtumia ja puhutaan podcastin tekemisestä. Valokeilassa mm. Iranin ja Israelin tilanne.

Jakso 8 / 23.4.2018:

Suurennuslasin alla Suomen poliittisen kentän uusin peluri Liike Nyt!
Haastattelussa liikkeen toinen keulahahmo ja perustaja Mikael Jungner.

Jakso 7 / 16.4.2018:

Analyysin aiheena Trumpin ja länsiliittolaisten ilmaisku Syyriaan. Muuttiko isku mitään? Mitä tapahtuu jos Al-Assad vielä turvautuu kemiallisiin aseisiin?

Jakso 6 / 9.4.2018:

Tällä kertaa puhutaan Kim Jong-unin ja Trumpin tulevasta tapaamisesta ja Yhdysvaltojen ja Kiinan välisen kauppasodan uhasta.

Jakso 5 / 26.3.2018:

Eksklusiivisessa haastattelussa itsenäisyysjohtaja Carles Puigdemont. Luvassa on Luotaimen Katalonia-spesiaali!

Jakso 4 / 19.3.2018:

Jaksossa puidaan Britannian myrkytystapausta ja Facebookin datavuotoskandaalia eli vuorossa vakoojadraamaa ja bittiavaruutta!

Jakso 3 / 12.3.2018:

Tiukkaa asiaa Venäjän ja Italian vaaleista: Pitäisikö Italian populistien voittokulusta huolestua? Mikä lopulta on Putinin asema Venäjällä?

Jakso 2 / 5.3.2018:

Podcastin aiheina USA:n aselait, hallituksen kohtalo ja yliopiston työtaistelu. Mikä saa professorin lakkoilemaan? Haastattelussa valtio-opin professori Anne Holli.

Jakso 1 / 26.2.2018:

Luotaimen ensimmäisessä jaksossa käydään läpi Uganda-gatea ja Suomen uusia tiedustelulakeja. Tervetuloa Luotaimen pariin!

 

Luotain-tiimiin voit olla yhteydessä Tutkaimen Facebookissa tai Instagramissa sekä sähköpostitse: luotainpodcast@gmail.com.
Tuotanto: Miikka Pynnönen, Olli Puumalainen ja Benjamin Koski
Musiikki: Miikka
Grafiikka: Olli