/Punakynä – Valkoisen patriarkaatin kokouspöytäkirja 7/2018

Punakynä – Valkoisen patriarkaatin kokouspöytäkirja 7/2018

Punakynä onnistui soluttautumaan suomalaisen patriarkaatin viimeisimpään kokoukseen. Tutkain julkaisee nyt yksinoikeudella erittäin salaisen kokouspöytäkirjan.

 

1. Puheenjohtaja korosti olevansa valkoinen cis-heteromies ja avasi kokouksen klo 18:01.

 

2. Todettiin että ämmät ovat kotona hellan ääressä ja kukaan edustajistosta ei ole ruskettunut liikaa, vaan kaikki ovat yhä valkoihoisiksi tunnistettavia. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Kokouskutsu lähti ehdottomasti GDPR-lainsäädäntöä – joka luotiin kokouksessa 2/2018 – noudattavan jäsenrekisterin myötä kaikille Suomen valkoisille cis-heteromiehille kaksi viikkoa ennen kokousta, joten kokous on laillisesti koolle kutsuttu.

 

3. Jäsen Börje Gunnarsson oli ollut FB-profiilinsa mukaan DTM:ssä perjantaina 18.5.2018. Todettiin Börje homoksi ja estettiin häneltä vastaisuudessa pääsy valkoisen patriarkaatin kokouksiin yhdistyksen sääntöjen mukaan. Jäsenen vastalause klubille menemisestä naisystävän seurassa ja ehdotuksesta hylättiin yksimielisesti.

Hyväksyttiin yksimielisesti pöytäkirjaan tehtävä lisäys siitä, että kaikki joilla on ruotsinkielinen nimi, ovat ihan varmasti suklaajunan hiilivaunuja. Laulettiin kymmenen minuuttia Mats Sundinin homoseksuaalisuudesta.

 

4. Yhdistyksen armeijavastaava kertoi olevansa valkoinen cis-heteromies ja kävi läpi naisten asepalvelukseen liittyviä kysymyksiä. Myönnettiin tuki Jussi Niinistön ehdotukselle poistaa naisten vapaaehtoinen asepalvelus. Päätettiin kirjata pöytäkirjaan hyväksyvä mietelmä sille, että matriarkaatin jäsenet yhä pitävät relevanttina vastustaa sukupuolineutraalia asepalvelusta naisten synnyttämisen vuoksi, vaikka hedelmällisyysluku onkin pudonnut nälkävuosia alemmalle tasolle.

Korostettiin, että puolustusvoimien etu ei ole mahdollisuus valita kyvykkäimpiä kahtakymmentäviittätuhatta ikäluokasta oppimaan maanpuolustustaidot vaan valita sama joukko pelkästään miehistä, koska naiset eivät kykene inttiä kuitenkaan suorittamaan. Muisteltiin puoli tuntia omia inttijuttuja ja kerrattiin hauskoja sattumuksia palvelusajalta.

 

5. Yhdistyksen työelämävastaava kertoi olevansa melkoinen sonni ja muistutti harrastavansa yhdyntää vain naisten kanssa. Todettiin yhdistyksen olevan huolissaan siitä, että naisten euro ei ole vieläkään laskenut yhdistyksen pitkän aikavälin tavoitteeseen eli 56 senttiin. Naurettiin yhdessä viisi minuuttia vanhalle vitsille, jonka mukaan miehen 20 senttiä on 15 senttiä.

Päätettiin antaa kansanedustuslaitoksessa työskenteleville jäsenille valtuutus ajaa lakiin mieslisää kaikille miehille. Ilmeisesti se, että käytännössä kaikki suomalaisten työntekijöiden palkat neuvotellaan työnantaja- ja työntekijäliittojen välillä ja saavutetaan kompromissi jokaisen alan palkkatason ja työttömyyden välillä ei ole tarpeeksi tehokas keino luoda riittävää epätasa-arvoa palkkojen välille.

Todettiin yhdistyksen olevan erityisen huolissaan siitä, että Suomessa maksetaan samasta työstä samassa yrityksessä yhä samaa palkkaa, ellei mies ole itse neuvotellut palkkaansa naisia korkeammaksi. Valtuutettiin työelämävastaava selvittämään, mitä tämän epäkohdan korjaamiseksi voidaan tehdä.

 

6. Keskusteltiin miehisyyteen liittyvistä oikeudellisista haasteista. Heterouttaan korostanut oikeuspoliittinen asiantuntija ihmetteli, miksi Suomessa rikollisista suuri osa on yhä miehiä. Yhdistyksen maalaisjärjenkäytön asiantuntija, joka ei maininnut mitään seksuaalisuudestaan eli on luultavasti hintti, toi esille näkökulman, jonka mukaan ihmisten tulisi olettaa tiedostavan valintojensa seuraukset. Päädyttiin kompromissiin, jonka mukaan miesten yliedustus vankien joukossa johtuu matriarkaatin luomista syrjivistä rakenteista.

Ehdotettiin joko jokaiselle naiselle pakollista kuukauden vankeusrangaistusta epätasa-arvon tasoittamiseksi tai vaihtoehtoisesti vankeustuomion aiheuttavaan rikokseen syyllistyvälle naiselle kolmen vuoden automaattista kovennusta rangaistukseen. Valtuutettiin oikeuspoliittinen asiantuntija selvittämään, kumpaa vaihtoehtoa lähdetään ajamaan.

 

7. Nuorisojaoston puheenjohtaja, joka on nuorten liberalisoitumisesta huolimatta yhä perinteisiin arvoihin uskova hetero ja ennen kaikkea Mies, toi yhdistyksen tietoon huolensa nuorten pärjäämisestä. Nuoret miehet kouluttautuvat yhä vähemmän, menestyvät koulussa nuoria naisia heikommin ja ovat suuressa syrjäytymisvaarassa. Päätettiin lyhyen keskustelun jälkeen yksimielisesti syyttää matriarkaattia, joka on luonut naisoletettuja suosivat rakenteet yhteiskuntaan.

Koska miessukupuoli on kaikin puolin ylivertainen ja parempi, päätettiin tavoitella jokaiseen korkeakouluohjelmaan vähintään 65 prosentin kiintiötä miehille ja muuttaa ylioppilaskirjoitusten arvosana-asteikko miehillä välille Laudatur – Magna Cum Laude. Tavoitellaan peruskouluun miehille numeroarviointia välille 8–10 ja naisille välille 4–9. Tällä tavoin saadaan korjattua matriarkaatin aiheuttama rakenteellinen vääristymä. Yhdistyksen maalaisjärjenkäytön asiantuntija avasi suunsa vastalausetta varten, mutta hänet hiljennettiin ennen kuin hän ehti sanoa sanaakaan.

 

8. Rutiinitoimenpiteenä päätettiin eduskunnan seuraavien lakiehdotusten hyväksynnästä ja lopullisesta äänestystuloksesta.

 

9. Todettiin, että yhdistys syrjii yhä rodullistettuja ja muita vähemmistöjä sekä naisia riittävän hyvin. Sihteeri, joka mainitsi olevansa hetero ja käyttävänsä siksi Windows-läppäriä toi jälleen kerran julki ilonsa siitä, että rodullistettu ei ole vieläkään Wordissa suomeen kuuluva sana.

 

10. Yhdistyksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo 21:37.

 

Punakynä on kesän 2018 aikana Tutkaimessa julkaistava blogi, joka keskittyy etsimään virheitä maailmasta. Koska yhden ihmisen voimin ei maailmaa muuteta eikä ongelmia ratkaista, tyydytään virheet merkkaamaan punakynällä, jotta muutkin ne huomaavat.