/Vaalikuume

Vaalikuume

Eduskuntavaalit lähestyvät jo kovaa vauhtia, ja puoluetoimistoilla se näkyy. Linnut laulavatkin seuraavaa:

Gallupkärjessä olevat demarit suunnittelevat eduskunnan korvaamista kolmikannalla. Onhan budjettikin kätevä sorvata laajennetun TuPo:n yhteydessä.

Suomen johtava Robin Hood -puolue kokoomus yrittää vimmatusti keksiä, kuinka saataisiin toteutettua yhä suurempia tulonsiirtoja sortavilta köyhiltä sorretuille rikkaille. Regressiivinen köyhyysvero alle 100 000 € vuodessa tienaaville ja koko valtion myyminen veroparatiisirahastoille ovat suunnitteilla.

Kepu on todennut, että maaseudun työttömyys saadaan ratkaistua luomalla työpaikka jokaiselle keskustalaiselle maakuntahallinnosta. Jäljelle jäävät valtion rahat voidaankin käyttää kotimaisen mangonviljelyn tukemiseen.

Vihreissä vaaditaan lentokoneitten matkatavarahyllyjen nostamista ylemmäs, jotta koneessa voi seistä pakkopalautusta vastustaen mukavasti koko kauas etelän lämpöön suuntautuvan lennon ajan.

Perussuomalaiset ovat ottaneet takuuvarmasti suomalais-ugrilaista alkuperää olevalla šamanismillaan yhteyttä Kiinan ensimmäiseen keisariin kysyäkseen, kuinka tämä laittoi rajat kiinni oikein isolla muurilla. Heidän amerikkalainen ystävänsä D. Trump on innoissaan ja onkin laittanut bulvaaninsa Steve ”ban on” Bannonin pitämään yhteyttä persuihin.

Vasemmistoliitto on keksinyt, että eriarvoisuus saadaan poistettua kieltämällä omaisuus lailla. Kun laiton omaisuus on takavarikoitu, onkin varaa maksaa kulttuuriväelle perustuloa 5000 euroa kuukaudessa.

RKP on todennut, että pakkoruotsin vastustus loppuu, jos ruotsista tehdään Suomen ainoa virallinen kieli. Olisihan se melkoinen kannustin, jos suomella ei voisi hoitaa asioita!

Kristillisdemokraatit vastaisivat Oulun ja Helsingin selvästi moraalisesta rappiosta johtuviin vastikään ilmi tulleisiin raiskaustapauksiin korvaamalla maallisen lain taivaallisella. Vastaus kaikkeen löytyy raamatusta!

Suuresta uhosta ja pienestä kannatuksesta kärsivissä sinisissä mietitään jopa nimenvaihdosta. Ehdotettujen nimien listalta löytyvät mm. ”ryhmä muut” ja ”virhemarginaali”, sillä kummatkin ovat kannatuskyselyissä sinisten edellä.

Liike NYT pohtii, mistä se saisi ehdokkaan, joka ei olisi narsistinen keski-ikäinen mies.

Väyrynen kannattajineen on todennut, että jos he jakautuvat otollisissa oloissa elävien bakteerien tapaan joka kahdeskymmenes minuutti, on Väyrysen ikuinen unelma Suomen ja maailman herruudesta pian totta.

Eduskunnan ulkopuoliset nationalistiliikeet yrittävät muistella, kuinka väriliitua käytettiinkään, jotta he voisivat piirtää hakaristin tunnuksekseen. Lukemistakin pitää kerrata, jotta äänestäminen onnistuu. Kauhean vaikeaksi punaviherkommunistit ovat tehneet elämän!

Feministipuolueen johtama liittouma pohtii, pitäisikö maailman nykyiset, räikeän sukupuolittavat kielet korvata heidän itse luomallaan täysin sukupuolineutraalilla ja puolueettomalla kielellään.

Häiritsin on kaikkia ja kaikkea sekä erityisesti poliitikkoja ja politiikkaa vihaava poliittinen eläin, jonka tehtävä on tehdä kaikkien elämä mahdollisimman ikäväksi.