/Twitter-pakina

Twitter-pakina

Kirjoittaja: Amanda Alvesalo

Kuva: Johanna Sippula

 

@meikäläinen321: ”Twitter-keskustelu on liian kärkevää, negatiivista ja typistettyä”

@jokunen123: ”Mitä nyt taas”

@meikäläinen321: ”???”

@jokunen123: ”Tässä ihan malliesimerkki kärkevästä, negatiivisesta ja typistetystä keskustelunavauksesta. Näin se keskustelu taas lähti positiivisesti käyntiin ihan sieltä suunnalta”

@meikäläinen321: ”Keskustelua voi käydä monella tapaa, sen halusin tässä ilmaista”

@jokunen123: ”Ymmärrätkö, että Twitter on lyhyttä ja ytimekästä mielipiteenilmaisua varten ja mielipiteen saa ilmaista juuri sillä tavalla kuin itse haluaa #sananvapaus”

@meikäläinen321: Totta kai jokainen saa ilmaista mielipiteensä, mutta tyyli voisi yleisesti olla rakentavampi”

@jokunen123: ”Taas yksi mielensäpahoittaja liikenteessä… Tuleeko huono mieli heti kun joku on edes vähän eri mieltä ja jopa sanoo sen ääneen?”

@meikäläinen321: ”Tarkoitukseni on sanoa, että toisinaan netin keskusteluympäristö on tarpeettoman myrkyllinen. Jos vuoropuhelu olisi keskustelevampaa, se voisi olla myös paljon hedelmällisempää”

@jokunen123: ”Ei sun kaltaisten kanssa voi puhua järkevästi jos mielipiteet on tota tasoa”

@meikäläinen321: ”Tiedätkö sä edes mitä mieltä mä oikeasti olen yhtään mistään?”

@jokunen123: ”Kyllä sen nyt tietää mitä teikäläiset asioista ajattelee”

@meikäläinen321: ”No et kyllä todellakaan voi tietää mun henkilökohtaista perusteltua mielipidettä niputtamalla mut johonkin ihmisryhmään. Jotenkin ihmeellisellä tavalla tuntuu siltä että teikäläiset on aina hyökkäämässä netissä kuin hyeenat sanoi allekirjoittanut sitten ihan mitä tahansa”

@jokunen123: ”Siis uskomatonta… Nyt sitten sanot, että ”meikäläset” hyökkäilee. En edusta tässä nyt muita kuin itseäni ja sitä hajanaista joukkoa, jolla on vielä järki päässä?”

@meikäläinen321: ”Jos mä edustan automaattisesti jotain ihmisryhmää, niin niin edustat varmaan säkin?? Nyt kun tässä poteroistamme huudellaan”

@jokunen123: ”#tekopyhää”

@meikäläinen321: ”#ala-arvoista”

@meikäläinen321: ”#RakentavaKeskustelu”

@jokunen123: ”#JotainTolkkua”

@meikäläinen321: ”#JotainTolkkua”

 

@seppokoira: ” Iltalenkillä oli melkoista dramatiikkaa, kun yhdestä puusta tippui käpy maahan! Olin siinä vieressä hetken aikaa äimänkäkisöityneenä ja selvittelin koko jupakkaa, kunnes jatkoin tepastelua. Nyt on iltaruoka syöty ja varmaan vielä vähän sekoilen kotosalla ennen nukkumaanmenoa.”