/Kannut kaakkoon!

Kannut kaakkoon!

Tervehdys kaikille Kannunvalajille ja vielä kerran – oikein hyvää alkanutta vuotta! Kannunvalajien hallituksessa vuosi 2023 on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Viime vuosia latistaneet koronarajoitukset ovat pelkkä muisto, kun tapahtumakausi pääsi starttaamaan jo 1.2 järjestetyillä sitseillä AS-killan kanssa. Tulevan tapahtumavuoden suunnittelu on hallituksessa pitkällä. Keväällä pääsette mukaan niin perinteisiin, uusiin kuin myös vuosia tauolla olleisiin tapahtumiin! Sekä vappuna, että vuosijuhlilla on luvassa upeita juttuja ja yllätyksiä, joista myöhemmin lisää… Tuskin maltamme odottaa, että näemme taas pian tapahtumien merkeissä!

Kannunvalajien eräs viime vuosien keskeisimmistä tavoitteista on ollut päästä lähemmäksi valtsikan opiskelijoita. Historiansa aikana Kannunvalajat on kokonsa vuoksi jäänyt helposti opintosuuntakohtaisia järjestöjä etäisemmäksi. Hallitus tekee tänäkin vuonna töitä asian korjaamiseksi. Vaikka Kannunvalajat on iso ja muita järjestöjä ”virallisempi” taho, on toimijoina aina joukko tavallisia opiskelijoita. Kannunvalajien monimuotoista hallitusta yhdistää aito halu luoda turvallinen ja mielekäs opiskelija-arki jokaiselle valtsikan opiskelijalle. Emme tee tapahtumia itseämme varten, vaan kaikille teille: lopulta te mahdollistatte perinteikkään toimintamme. Eri koulutusohjelmiin jakautunut tiedekuntamme on ennen kaikkea vahvuus, mutta tuo mukanaan myös haasteita yhteisöllisyyden kannalta. Hallituksen vakaa toive ja tavoite on, että kaikilla jäsenillä on mahdollisuus kokea valtsikahenkeä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta: opintosuunnasta riippumatta. 

Kannunvalajat on kokenut vuosien aikana paljon muutoksia, joista osa on tapahtunut aivan muutaman viime vuoden aikana. Olemme ottaneet isoja askeleita kehittääksemme järjestöä – ja sen myötä rakasta valtsikayhteisöämme – näkyvämmäksi, toimivammaksi ja merkityksellisemmäksi. Muutoksiin kuuluvat paitsi Kannunvalajien puhelimen käyttöönotto ja yhdistyksen oma MobilePay, kuin huippusuositut Sanna- merkit ja valtsikan oma vappu. Muutokset tehdään yksinomaan jäsenistön etua ajatellen. Kannunvalajat katsovat tulevaisuuteen, samalla perinteikkään järjestön historiaa kunnioittaen. Pysyminen ajan hermoilla mahdollistaa toimivan kanssakäynnin, aina jäsenistöstä muihin intressiryhmiin.

Paljon tsemppiä kevään opintoihin, nähdään tapahtumissa!

Jolana Kapp, puheenjohtaja &

Rebekka Marttila, varapuheenjohtaja

Kannunvalajat ry