/Helsingin YK-nuoret – paikallinen ja globaali kohtaavat

Helsingin YK-nuoret – paikallinen ja globaali kohtaavat

Teksti Lumi Kiljunen ja Senja Tertsunen

 

Hoi sivulle eksynyt!

Onko sinulla hetki aikaa jutella HYKYstä?

Löytyykö sinulta kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen? Haluatko vapaasti jakaa ajatuksiasi ja ideoitasi innostavassa ja avoimessa yhteisössä?

 

Ehkäpä?

Kerromme lisää.

 

HYKY eli Helsingin YK-nuoret on aktiivinen kansalaisjärjestö, joka toimii paikallisyhdistyksenä valtakunnallisen Suomen YK-nuorten sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan alaisena järjestönä. HYKY tarjoaa nuorille oivan alustan hypätä YK:n arvojen  ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen maailmaan. 

 

Liittymällä HYKYyn pääset harjoittelemaan järjestötoimintaan tarvittavia taitoja. Kannustava ja yhteisöllinen ilmapiiri mahdollistavat mielekkään ja merkityksellisen toiminnan. Yhdessä tapahtuva ideointi ja tekeminen sekä yhteiset jaetut arvot luovat yhteisöllisyyttä ja turvallisemman tilan oppia ja kokeilla.

 

Helsingin YK-nuorten tavoitteena on toimia aktiivisesti Yhdistyneiden kansakuntien arvojen edistämisen sekä nuorten ja opiskelijoiden osallistamisen parissa. Vuonna 2022 painotamme toiminnassamme arvoina yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia. 

 

Tule mukaan ja anna opintomatkan sekä pienempimuotoisten tapahtumien, kuten yhteisten YK-aiheisten brunssien ja piknikkien täyttää kalenterisi.

 

Ihanaa loppupäivää toivottavat HYKY-feissarit Lumi Kiljunen ja Senja Tertsunen <3